dimarts, 15 de març del 2011

agricultura ecològica a l'abast de tothom

Amb el nom "Horta ecològica, un repte per a la pagesia" el passat 9 de febrer les noies de Terregada.net (en aquest cas, la Maite Domènech) van fer un cop més una xerrada molt interessant a Palamós on s'explicava amb molta claredat i coneixement de causa en que consisteix l'Agricultura ecològica, quins tipus existeixen, quins avantatges té i diferents sistemes de fer horts cassolans al jardí de casa.

Un xerrada divulgativa adreçada a tot tipus de públic per tal de donar coneixements sobre aquesta matèria encara una mica desconeguda però en alça i sensibilitzar sobre l'importància d'aquest tema.

Tan debò molta gent s'engresqui a fer-se el seu propi hort d'autoconsum o si més no a fer compres més responsables de productes ecològics i locals, ja que com molt bé explicava la Maite poc si val que una tomata sigui ecològica si l'han plantat a Xile i per transportar-la han calgut tones de carburant.


En la mateixa linía, el proper dimecres 23 de març realitzaran una Jornada Tècnica sobre Horta Ecològica a Pals (Centre Cívic a les 20h).

Recomano a tothom qui tingui interès en el tema que hi assisteixi ja que segur que una vegada més val molt la pena.

Us deixo aquí la presentació de la jornada:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright© Laura Guerrero Folch