diumenge, 13 de maig del 2012

El pèssim estat del camí de la Muga

El diari el Punt es feia ressò de la carta que se'ls hi va fer arribar el passat dia 20/3/12 sobre el mal estat del camí de la Muga, una pista que hauria de ser un passeig per poder fer en bicicleta o passejant  però que degut al seu mal estat i brutícia ho fa pràcticament impossible.


Des del Consell Comarcal de l'Alt Empordà ens han informat que n'estan al corrent, però que les obres les van realitzar des del Ministeri de Medi Ambient de Madrid, van quedar mal acabades i ara els hi han "passat" a ells les obres de realitzar millores, però no disposen dels diners suficients.

Aquesta és la notícia:

Una entitat critica el mal estat i la perillositat del camí de la Muga


Una foto realitzada per l'entitat Arítjol, posant en evidència el mal estat del Camí de la Muga. Foto: EL PUNT AVUI.


Responent a l'anunci segons el qual el Consell Comarcal de l'Alt Empordà assumirà el manteniment del camí de la Muga, l'associació Arítjol (Associació Palafrugellenca per la Defensa del Medi Ambient), critica les males condicions actuals del camí. Segons l'entitat, part del traçat –entre Pont de Molins i la desembocadura– està cobert de pedres cantelludes, i en alguns trams acumulacions de pedres i sorra, a més d'un pas perillós on cal travessar una carretera. “Entenem que hauria de ser un camí fàcil, per a persones amb bicicletes de passeig, i potser amb criatures”, diu l'entitat, que lamenta també “muntanyes d' escombraries, rètols trencats i capgirats”. Des del Consell Comarcal diuen que l'última reunió de les parts implicades era precisament per crear un servei que recollirà les deixalles. Adverteixen, però, que en aquest tram no es tracta d'una via verda exclusiva per a bicicleta i que cal considerar-lo de dificultat mitjana-alta.

Protectors arrencats

Un pal trencat que cal canviar
Una senyal arrencada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright© Laura Guerrero Folch